Loovelden

Met de fiets is het gedenkbomenpark de Loovelden in Tongelre te bezoeken via de Wolvendijk of de Loostraat. Vanaf de Loostraat begint in noordelijke richting een (fiets-)pad dat het gebied doorkruist. De route is onderdeel van het fietsknooppuntensysteem tussen de knooppunten 99 en 81. Het gebied is natuurlijk ook per auto bereikbaar en wel via de Wolvendijk. U kunt parkeren vóór de volkstuinen of op de carpoolplaats en dan naar het kruispunt Wolvendijk/Eisenhowerlaan lopen.

Het adopteren van een Gedenkboom in de Loovelden is helaas niet meer mogelijk. Alle bomen op de kaart zijn inmiddels geadopteerd.

  • Het was een hele mooie bijeenkomst, met 'n prachtige oorkonde en mooi weer. Wat een prachtige locatie. Dank jullie wel voor de geweldige organisatie en de snelle en duidelijke communicatie. Nogmaals bedankt voor die mooie plek die ons pa nu heeft.

    - Fam. v.d. Vorst
  • Hallo beste mensen, het was een hele mooie en emotionele middag en goed georganiseerd. De plek vind ik heel mooi, dus nogmaals bedankt.

    - Diny de Bruijn
  • Beste Bauke, hartelijk dank voor dit geweldige initiatief. We hebben een hele fijne middag gehad. De informatie vooraf was duidelijk, de briefjes buiten om ons de kantine te wijzen waren makkelijk en het hartelijke persoonlijke welkom dat iedereen kreeg, vond ik hartverwarmend. De certificaten zijn mooi.

    - Gerrit van den Braak