Hondsheuvels

Eind maart 2015 konden we een derde Gedenkbomenlocatie bekendmaken, namelijk de Hondsheuvels in Woensel. Hier stroomt achter de sportvelden en de atletiekbaan de Dommel. In de winter zijn aan de oevers van deze rivier diverse populieren gekapt en vervangen door jonge exemplaren. U kunt zich nu inschrijven voor een van de 114 bomen in het gebied dat zich uitstrekt tussen de Orpheuslaan en de Onze Lieve Vrouwestraat (Rondweg).

 

Het adopteren van een Gedenkboom in de Hondsheuvels is helaas niet meer mogelijk. Alle bomen op de kaart zijn inmiddels geadopteerd.

Het natuurgebied de Hondsheuvels wordt aan de noordzijde begrensd door de Orpheuslaan, in het oosten door de Dommel, in het zuiden door de Onze Lieve Vrouwestraat (Rondweg) en in het westen door de sportvelden en de atletiekbaan in het J.C. Dirkxpad of in de Sumatralaan. Het wandelpad aan de Dommel, waar de bomen staan, is zowel bereikbaar via de Onze Lieve Vrouwestraat als via de Orpheuslaan. Let op: het pad is niet verhard en is daarom uitsluitend te voet bereikbaar. Helaas is het gebied niet goed toegankelijk voor rolstoelen, rollators of scootmobielen. U kunt uw auto parkeren in het J.C. Dirkxpad.

  • Het was een hele mooie bijeenkomst, met 'n prachtige oorkonde en mooi weer. Wat een prachtige locatie. Dank jullie wel voor de geweldige organisatie en de snelle en duidelijke communicatie. Nogmaals bedankt voor die mooie plek die ons pa nu heeft.

    - Fam. v.d. Vorst
  • Hallo beste mensen, het was een hele mooie en emotionele middag en goed georganiseerd. De plek vind ik heel mooi, dus nogmaals bedankt.

    - Diny de Bruijn
  • Beste Bauke, hartelijk dank voor dit geweldige initiatief. We hebben een hele fijne middag gehad. De informatie vooraf was duidelijk, de briefjes buiten om ons de kantine te wijzen waren makkelijk en het hartelijke persoonlijke welkom dat iedereen kreeg, vond ik hartverwarmend. De certificaten zijn mooi.

    - Gerrit van den Braak