Genneper Parken

In het Eindhovense stadsdeel Gestel ligt tussen de rivieren de Dommel en de Tongelreep het groengebied Genneper Parken. Het gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Boutenslaan (Rondweg), in het oosten door de Aalsterweg, in het zuiden door de Rijksweg A67/A2 en in het westen door de Sint-Claralaan, de Bayeuxlaan en de Professor Holstlaan. Het gebied is per auto goed bereikbaar. Aan de Antoon Coolenlaan, midden in het gebied, liggen het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep en het IJssportcentrum Eindhoven. Hier ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Per fiets is het natuurgebied uiteraard nog beter bereikbaar.

 

Het adopteren van een Gedenkboom in de Genneper Parkeren is helaas niet meer mogelijk. Alle bomen op de kaart zijn inmiddels geadopteerd.

  • Het was een hele mooie bijeenkomst, met 'n prachtige oorkonde en mooi weer. Wat een prachtige locatie. Dank jullie wel voor de geweldige organisatie en de snelle en duidelijke communicatie. Nogmaals bedankt voor die mooie plek die ons pa nu heeft.

    - Fam. v.d. Vorst
  • Hallo beste mensen, het was een hele mooie en emotionele middag en goed georganiseerd. De plek vind ik heel mooi, dus nogmaals bedankt.

    - Diny de Bruijn
  • Beste Bauke, hartelijk dank voor dit geweldige initiatief. We hebben een hele fijne middag gehad. De informatie vooraf was duidelijk, de briefjes buiten om ons de kantine te wijzen waren makkelijk en het hartelijke persoonlijke welkom dat iedereen kreeg, vond ik hartverwarmend. De certificaten zijn mooi.

    - Gerrit van den Braak