Deelname

Wat voor gelegenheid u zou willen gedenken met een jonge Gedenkboom, is aan u zelf. Misschien is het een blijde gebeurtenis zoals de geboorte van een kind of kleinkind. Elk oprecht, dus ook een ernstig of droevig voorval kan een reden zijn. De boom zal een blijvende herinnering zijn aan een bijzonder mens, een oud-collega, of een bijzondere gebeurtenis.

Aanvragen worden in volgorde van aanmelding afgehandeld. De kosten bedragen eenmalig 100 euro per boom. Voor dit bedrag mag u zich voor 15 jaar adoptant van een Gedenkboom noemen.

U wordt minimaal 4 weken vóór de inwijdingsdag door de Stichting Gedenkbomen op de hoogte gebracht, zodat u bij de inwijding van uw Gedenkboom aanwezig kunt zijn en eventueel een klein aandenken, een persoonlijk berichtje of zelfs eventueel de as van een overleden dierbare bij de boom kunt begraven.

 

Spelregels bekijken

 

  • Het was een hele mooie bijeenkomst, met 'n prachtige oorkonde en mooi weer. Wat een prachtige locatie. Dank jullie wel voor de geweldige organisatie en de snelle en duidelijke communicatie. Nogmaals bedankt voor die mooie plek die ons pa nu heeft.

    - Fam. v.d. Vorst
  • Hallo beste mensen, het was een hele mooie en emotionele middag en goed georganiseerd. De plek vind ik heel mooi, dus nogmaals bedankt.

    - Diny de Bruijn
  • Beste Bauke, hartelijk dank voor dit geweldige initiatief. We hebben een hele fijne middag gehad. De informatie vooraf was duidelijk, de briefjes buiten om ons de kantine te wijzen waren makkelijk en het hartelijke persoonlijke welkom dat iedereen kreeg, vond ik hartverwarmend. De certificaten zijn mooi.

    - Gerrit van den Braak

Spelregels

Het adopteren van een ‘Gedenkboom’ is gebonden aan enkele spelregels. Het is beter dat u die tevoren kent.